Máte otázky? Neváhajte a kontaktujte nás: 0948 969 777   info@time.sk
Váš nákupný košík je prázdny
Prihlásenie   Registrácia

Hodinky LACOSTE

"Príbeh o krokodílovi" začal v roku 1927. Vtedy populárny tenista René Lacoste dostal od amerických novinárov prezývku Aligátor. Túto si získal po výhre stávky s kapitánom amerického Davis cupového tým, ktorý mu po zdolaní dôležitého súpera sľúbil a následne daroval tašku z aligátorej kože. Diváci túto prezývku milovali a práve to burcovalo Reného k stále lepším výkonom. Jednou z najhúževnatejších diváčok vtedajšieho Davis Cupu nebol nikto iný ako Simone Thion de la Chaume, víťazka ženského golfového turnaja, ktorá sa neskôr stala jeho manželkou.

V roku 1933 René Lacoste a Andre Gillier, majiteľ a riaditeľ najväčšej francúzskej spoločnosti s textilom, založil firmu, ktorá vyšívala logo na tričká tenistu pre jeho vlastnú potrebu. Podobne sa začali označovať aj ďalšie tričká na tenis, golf či jachting. Toto bolo prvýkrát, čo sa objavila značka na vonkajšej strane tričiek, a práve takéto označenie sa stalo veľmi úspešné.

V roku 1993 došlo k uzatvoreniu spolupráce medzi LACOSTE a švajčiarskou spoločnosťou ROVENTA-HENEX o výrobe hodiniek, ktoré budú nosiť značku LACOSTE. Výrobcom hodiniek sa stala spomínaná spoločnosť Roventa-Henex a licenciu na distribúciu získalaspoločnosť Vimont S.A. Prvá kolekcia hodiniek bola predstavená na medzinárodnom veľtrhu hodiniek v Bazileji v roku 1994. Rok 2006 bol tiež veľmi dôležitý pre LACOSTE, keď spoločnosť uzavrela zmluvu o dlhodobej spolupráci so spoločnosťou MOVADO. Zmluva zahŕňa navrhovanie, produkciu i distribúciu tak pánskych ako aj dámskych kolekcií.  LACOSTE hodinky poznáme ako kúsky originálne, svieže, športovo-elegantné. Originálny štýl zvýrazňujú "netradicne tradičné" remienky, ktoré sú tak charakteristické pre LACOSTE.